Zakelijk creditcard aanvragen online

IRS-herinnering: bestand vóór de deadline van 15 juli

Nu de deadline van 15 juli voor belastingaangifte – uitgesteld vanaf 15 april – nadert, herinnert de belastingdienst eraan dat alle belastingbetalers die hun federale belastingaangifte voor 2019 nog moeten indienen om deze nu elektronisch in te dienen, een directe aanbetaling kiezen voor hun terugbetaling, of betaal alle belasting elektronisch verschuldigd.

Belastingbetalers kunnen naar IRS.gov/account gaan om veilig toegang te krijgen tot informatie over hun federale belastingrekening. Ze kunnen het verschuldigde bedrag bekijken, hun belastinggegevens online raadplegen, hun betalingsgeschiedenis bekijken en belangrijke belastingaangiftegegevens bekijken voor de meest recente belastingaangifte zoals deze oorspronkelijk is ingediend. mastercard voor al je online shopping.

Online creditcard

Belastingplichtigen die verschuldigd zijn voor belastingjaar 2019 of de geschatte belastingen moeten betalen die oorspronkelijk verschuldigd waren voor het eerste kwartaal van 15 april of het tweede kwartaal van 15 juni 2020, kunnen een elektronische betaling plannen tot de vervaldatum van 15 juli.

De IRS blijft elektronische belastingaangiften verwerken, directe aanbetalingen terugstorten en elektronische betalingen accepteren. Op 29 mei ontving de IRS meer dan 133,8 miljoen belastingaangiften en gaf ze meer dan $ 250,9 miljard aan restituties uit.

Belastingbetalers moeten elektronische opties gebruiken om sociale afstand te ondersteunen en de verwerking van belastingaangiften, terugbetalingen en betalingen te versnellen. IRS.gov heeft verschillende opties om belastingbetalers te helpen.

Creditcard zakelijk aanvragen

De veiligste en snelste manier voor belastingbetalers om hun terugbetaling te krijgen, is door deze elektronisch op hun bank of andere financiële rekening te laten storten. Belastingbetalers kunnen via directe aanbetaling hun terugbetaling storten op één, twee of zelfs drie rekeningen. Directe storting is veel sneller dan wachten op een papieren cheque die per post binnenkomt.

Belastingbetalers kunnen nu indienen en hun federale belastingbetalingen plannen tot de vervaldatum van 15 juli. Ze kunnen online, telefonisch of met hun mobiele apparaat en de IRS2Go-app betalen. Bij het elektronisch betalen van federale belastingen moeten belastingbetalers onthouden:

Individuele belastingdossiers, ongeacht hun inkomen, kunnen IRS Free File gebruiken om elektronisch een automatische verlenging van belastingaangifte aan te vragen. Door dit formulier in te dienen, kan de belastingbetaler tot 15 oktober een federale belastingaangifte indienen. Om de verlenging te krijgen, moeten de belastingbetalers hun belastingplicht op het verlengingsformulier schatten en het verschuldigde bedrag betalen. creditcard voor ondernemer aanvragen om uit te betalen.

Als alternatief kunnen belastingbetalers een verlenging krijgen door alles of een deel ervan te betalen hun geschatte verschuldigde inkomstenbelasting en geven aan dat de betaling voor een verlenging is met behulp van Direct Pay, het Electronic Federal Tax Payment System (EFTPS) of een creditcard of bankpas. Op deze manier hoeft de belastingbetaler geen apart extensieformulier in te dienen en ontvangt hij een bevestigingsnummer voor zijn administratie.

Back To Top