Wanneer LG ‘Signature’ in de naam van een van haar TV’s of apparaten zet, betekent dit dat het iets bijzonders is

Ben je van plan om een LG televisie kopen serieus te nemen? Deze apparaten vertegenwoordigen LG op zijn best, met de nieuwste technologie, geavanceerde functies en opvallende ontwerpen. Ze kosten meestal ook een fortuin. De OLED RX ziet er op het eerste gezicht ongewoon uit, met zijn enorme geluidsbalk die breder is dan het scherm zelf. Maar als je je realiseert dat het scherm oprolt in die basis, begint het meer zin te krijgen.

Er zijn genoeg nieuwe LG televisies te vinden op de huidige markt

Niet iedereen wil een groot scherm dat de woonkamer domineert, dus het is een verleidelijk vooruitzicht om er een te hebben die volledig kan verdwijnen. Wanneer het volledig ontvouwd is, moet de RX een kracht zijn om rekening mee te houden. Hij maakt gebruik van de nieuwste derde generatie Alpha 9-processor, die de SD-, HD- en 4K-content beter dan ooit zou moeten optimaliseren door alles op het scherm te analyseren en aan te scherpen. Het zal ook een welkome stimulans zijn voor HDR. Het OLED-scherm meet 65 inch.

Een 4K televisie is ook een goede optie geworden

Het is 4K in plaats van 8K, mogelijk omdat LG nog geen 8K display heeft kunnen oprollen, maar dat is geen reden om uit te stellen – 8K content is schaars. . LG Signature ZX LG’s andere Signature OLED set voor 2020 rolt niet op als een scroll, maar het is 8K. Het is ook veel groter dan de RX oprolbare OLED, met 88 inch. De resolutie en het wegrollen van de twee Signatures zijn vergelijkbaar.

De derde generatie Alpha 9-processor is op beide aanwezig, maar zijn belang en uitdaging is hier nog groter. Het is niet genoeg om ervoor te zorgen dat alles er dicht bij 4K uitziet; het moet er 8K uitzien, anders is de ZX een prijzige verspilling van ruimte, omdat er geen echte 8K content beschikbaar is. Je kunt misschien wat zien op YouTube voordat het jaar voorbij is, maar we kunnen er niet zeker van zijn.

Back To Top