Hoe u uw rijtheorie-test de eerste keer kunt doorstaan

Hoe u uw rijtheorie-test de eerste keer kunt doorstaan – meerkeuzevragen en tips voor gevaarherkenning + wat te verwachten!

 

Als je op mij lijkt, is autorijden iets waar ik bang voor ben. Ik heb rijlessen minstens 4 jaar uitgesteld, maar al snel nadat ik iedereen zag rijden, besloot ik dat het tijd werd – vooral omdat het ook vaak een werk- of breekdeal is voor werkgevers.

Ik boekte mijn theorie-test een week na mijn studie omdat ik alle mock-tests afrondde – ik vertelde niemand dat ik het had geboekt.

Ik las toen pijnlijk de snelwegcode die ongeveer 9253823 pagina’s met gezond verstand bevat, zoals ‘raak niemand met een autodeur’ – ja dat is de regel! Helaas zitten er dingen in die je echt moet weten, dat is niet logisch, dus hier zijn enkele tips die je moet kennen om je theorie-examen te halen.

1. Het is niet allemaal gezond verstand

Voordat ik zelfs maar begon, bleef ik mensen horen zeggen dat het allemaal gezond verstand was, en hoewel dat enigszins waar is, is het ook echt ver van de waarheid. Zou u de minimale profieldiepte over de centrale driekwart van de band weten? Of welke kleur hebben de noppen tussen de oprit en middenberm op de snelweg? Nee. Ik ook niet (ps: het is 1,6 mm en groen).

2. Oefen, oefen, oefen en download deze app.

Als je een app downloadt, zou dit Driving Driving 4 in 1 moeten zijn. Als je niet wilt betalen, hebben ze ook een gratis versie, maar het is zeker de moeite waard om te upgraden voor de kleine vergoeding van £ 4,99. Aan het eind van de dag is autorijden niet goedkoop en kost de test alleen al £ 23 om te zitten. Verspil dus geen geld of tijd en investeer in studeren om de beste kans te krijgen die je moet halen.

Natuurlijk, als je denkt dat je kunt slagen met de gratis optie, stip het dan aan, maar ik betaal liever een totaal van £ 27,99 in plaats van £ 46 of meer om het opnieuw te plaatsen.

Hoewel je waarschijnlijk nog steeds kunt slagen met de gratis versie van deze app, is het vermeldenswaard dat de gratis versie slechts 360 vragen en 8 gevarenperceptieclips heeft in vergelijking met 722 vragen en 85 clips. Je kunt online gaan en vragen beantwoorden zoals wanneer voetgangers voorrang hebben. Je kunt ook motor theorie oefenen online.

3. Boek uw theorie-test.

Gebruik bij het boeken van uw theorie-examen geen andere website dan de officiële website van de overheid. Je zou ook slechts £ 23 moeten betalen en niet meer, anders word je gewoon opgelicht voor meer geld, wat je niets extra’s of ergers oplevert, de testboeking is mogelijk niet legitiem en je verliest geld.

Het boeken van je theorie-examen nadat je goed begint te scoren, is ook een geweldige motivatie om te blijven studeren. Ik heb verschillende YouTube-video’s bekeken voordat ik begon en velen van hen zeiden dat ze ofwel tot de laatste week, de laatste dag waren gestopt met studeren of helemaal niets deden – wat ik niet aanraad en het is duidelijk totaal bs – tenzij je ‘ ben een echte gok.

Back To Top